İstikbal Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024 İnceleme

Yatak Odası Modelleri Fiyatları

Sizler için estetik, kullanışlı ve kaliteli yatak odası takımları, elbette en ucuz yatak odası fiyatları araştırıyoruz. Mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatları hakkında bilgiler sunuyoruz. Bu konu da son olarak Kelebek yatak odası ve Doğtaş yatak odası takımları ve fiyatlarına göz atmıştık. Daha öncesinde ise Bellona yatak odası ve Mondi yatak odası takımlarını incelemiştik. Bu sayfamızın konuğu ise ülkemizin lider mobilya markası İstikbal. Markanın 2024 yılı başlarında vitrinlerine çıkardığı 5 yeni yatak odası takımını fiyatları ile birlikte detaylı olarak incelemeye alıyoruz.

İstikbal’de Yatak Odası Takımları 2024

Arena Yatak Odası Takımı 54.650,00 TL Başlangıç Fiyatı
Mitra Yatak Odası Takımı 45.340,00 TL Başlangıç Fiyatı
Serez Yatak Odası Takımı 35.220,00 TL  Başlangıç Fiyatı
Massimo Yatak Odası Takımı 106.040,00 TL
Talia Yatak Odası Takımı 40.710,00 TL Başlangıç Fiyatı

İstikbal Serez Yatak Odası Takımı

Beyaz ve Açık Meşe tonlarının bir arada kullanıldığı modern bir tarza sahip Serez serisi yatak odası. Takımda lüks ve abartılı detaylar yok. Fakat basitlikten kurtaran ve göze hoş gelen estetik detaylar var. Mesela siyah renkli konik ayaklar yada özel tasarım yine siyah renkli kulplar gibi. Üstelik takım İstikbal’in en ucuz yatak odası takımları arasında yer alıyor. Takımın 5 kapaklı gardırop, şifoniyer, komodinler, 160×200 cm ebatında karyola ve başlıktan oluşan fiyatı üzerinde 35.220,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Aynı takımın 6 kapaklı gardırop seçeneği 38.000,00 TL, sürgü kapaklı gardırop seçeneği ise 40.800,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

İstikbal Mitra Yatak Odası Takımı

Tamamen doğal ahşap tonları ile tasarlanan Mitra serisi de oldukça sade bir tasarıma sahip. Takımda ilk göze çarpan detay ise özel işçilikli kapitone karyola başlığı olsa gerek. Bunun yanın konik tarzda tasarlanan ahşap ayaklarda takıma farklı bir zarafet katıyor. Görsel anlamda üst düzey olmasa da işlevsel anlamda önemli özelliklere sahip olan bu takımda 4 farklı gardırop seçeneği sunulmuş. Buna göre takımın 4 gardırop, karyola, komodin, makyaj ve makyaj aynasından oluşan ilk alternatifi 45.340,00 TL fiyat etiketine sahip. Aynı takımın 5 kapaklı gardıroplu modeli 48.410,00 TL, 6 kapaklı gardırop alternatifi ise 51.570,00 TL Fiyat etiketine sahip. Sürgü kapaklı gardıroplu Mitra yatak odasının fiyatı ise 53.410,00 TL olarak belirlenmiş.

İstikbal Talia Yatak Odası Takımı

Aslında geçtiğimiz yılın son çeyreğinde İstikbal vitrinlerinde yer aldı Talia koleksiyonu. Fakat yatak odası yeni yılın hemen başlarında koleksiyona eklendi. Markanın en güzel yatak odası takımları arasında yer alan bu takımda zarif detaylar hemen dikkat çekiyor. Ceviz renginin hakim olduğu takımın dolap ve çekmece kapaklarında uygulanan çizgisel detaylar oldukça şık. Bunun yanında özel dikiş detaylarına sahip karyola başlığı da görülmeye değer nitelikte. Bu kadar şık bir takımın fiyat olarak da gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz. Zira sadece 5 kapaklı ve sürgü kapaklı gardırop seçenekleri bulunan takımın 5 kapaklı gardıroplu modeli 40.710,00 TL fiyatlar satılırken, sürgü kapaklı gardıroplu alternatifini 43.750,00 TL fiyatla alabiliyorsunuz.

İstikbal Arena Yatak Odası Takımı

Geleneksel bir tarza sahip olan Arena serisi markanın ürün gamına en son eklenen yatak odası takımı. Renk konfigürasyonunda geleneksel tarza en uygun renk olan Beyazın kullanıldığı takımda zarif ve sade bir güzelliğe sahip. Metal kulplar, kapaklardaki şerit klapa süslemeleri, metal uçlu konik ayaklar ise bu zarafeti destekleyen başlıca detaylar. Takım rafine şıklığının yanında fiyatı ile de dikkat çekiyor. Çünkü hem yeni bir İstikbal ürünü, hem de üst düzey bir yatak odası olmasına rağmen fiyat olarak oldukça uygun görünüyor. Mesela takımın  kapaklı gardırop,  160×200 cm karyola ve başlık, komodinler ile makyaj masasından oluşan ilk seçeneği 54.650,00 TL. Takımın sürgü kapaklı gardırop seçeneği ise 60.400,00 TL, 6 kapaklı gardırop alternatifi ise 61.550,00 TL fiyat etiketine sahip,

İstikbal Massimo Yatak Odası Takımı

Markanın en pahalı yatak odası takımları sıralamasında liste başı bu yeni takım. Doğal olarak luxury bir tarza sahip. Beyaz üzerine altın varaklar, abartılı bir karyola başlığı gold süslemeler, bolca oyna işçiliği… Lüks yatak odası takımları aramakta olan binbirdekor.com takipçileri için ideal bir alternatif olan Massimo yatak odası takımınsa sadece 6 kapaklı gardırop seçeneği bulunuyor. Dolayısı ile makyaj masası, 2 adet komodin, 6 kapaklı gardırop, 160’lık karyola ve bu lüks başlıktan oluşan takım 106.040,00 TL gibi bir fiyatla sizleri İstikbal mağazalarında bekliyor.

Yatak Odası Takımı İstikbal fiyatları

Bu sayfamızı dünyaca ünlü mobilya markamız İstikbal’in en yeni 5 yatak odası takımına ayırdık. Bu takımları, fiyatları, görselleri ve özellikleri ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikaları ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle markanın resmi sayfasında ye alan istikbal.com.tr fiyat listesi üzerinden güncel fiyatlarına da göz atmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir