Modern Evye Modelleri 2024 Özel Tasarımlar Katalog

Mutfaklar İçin Modern Eviye Modelleri

Mutfakların en önemli argümanlarından biri olan mutfak tezgahlarının ana bölümünde yer alıyor evyeler. Hem kullanım, hem de görünüm açısından önemli oldukları için binbirdekor.com olarak şık ve işlevsel evyelere göz atmaya devam ediyoruz. Daha önce yapı marketlerimizden, Tekzen evye ve Ikea mutfak evye modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında Teka Evye modelleri ile Franke Evye tasarımlarını da incelemiştik. Tabi sadece markalarla sınırlandırmadık evye gibi geniş bir konuyu. Son zamanlarda çok tutulan tezgaha sıfır evye yada tezgah altı evye olarak adlandırılan yeni evye sistemleri hakkında da sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Bu sayfamızda ise Granit evye tasarımları ile ün yapan farklı evye tasarımlarına imza atan bir marka konuk oluyor.

Schock Evye Modelleri

30 yılı aşkın bir süredir granit mutfak tezgahı üreten Schock. Yeni kreasyonunda ürün gamına öyle güzel evyeler eklemiş ki, hanımlar görmesin beyler:) Çünkü mutfak tezgahının başında olan hemen her hanımın rüyalarını süsleyecek bu evyelerden satın almak zorunda kalabilirsiniz. Konu başında yaptığımız bu önemli (!) uyarının ardından şimdi gelelim sadece hanımların değil, mutfak düşkünü bir çok beyefendinin de bayılacağını düşündüğümüz Schock’un birbirinden güzel evyelerine.

Renkli Mutfak Evyeleri

Köklü bir Alman firması Schock. 200’ü aşkın eviye modelini laboratuvarlarında özel olarak ürettiği 40 farklı ve yenilikçi renge boyayarak mutfak endüstrisinde adeta bir çığır açıyor. Sadece Magma, Rogue yada Polaris gibi sıradışı renkleri ile değil, devrim niteliği taşıyan tasarımlara sahip evyeler üreten markanın yeni koleksiyonunda Karbon evye modelleri bile var.

Modern Evye Tasarımları

Üstelik bu ürünler son derece uzun ömürlü ve çevreye duyarlı dost malzemelerden üretiliyorlar. Tasarımlarında sadece görsel estetik ön planda tutulmakla kalmamış. Modern mutfakların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, günlük kullanım koşullarına göre iz bırakmadan dayanıklılık gösterecek şekilde geliştirilmiş. 20 yıldan fazla kullanım ömrü olan bu evyelerin temizliği ise gayet kolay, aynı zamanda antibakteriyelmiş…

Kaliteli ve Uzun Ömürlü Evyeler

Markanın bu üstün özelliklerin yanında devrim niteliği taşıyan inanılmaz renk seçenekleri var. Alışık olduğumuz çelik gri renkleri unutturuyor adeta Schock. Kırmızı, siyah kahve gibi sıradışı renkler markanın evye olgusuna ne kadar farklı bir perspektiften baktığının en bariz kanıtlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Mutfak Evyesi Modelleri Katalog

Bizler dekoratif anlamda bu evyelerin hastası olduk arkadaşlar. Kalite anlamında ise zaten yukarıda bahsettiğimiz bu özellikler hemen alt tarafta yer alan foto galerimizde bir araya getirdiğimiz görsellerde de göze çarpıyor, yani kalite kendini belli ediyor. Şimdi dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Schock’un büyüleyici renk ve tasarımlara sahip şahane evyeleri ile baş başa bırakalım…

SCHOCK ÖZEL TASARIM EVYE MODELLERİ

Mutfak Evye Fiyatları 2024

Takdir edersiniz ki burada markanın o yukarıda bahsettiğimiz 200’ü aşkın modelinin tamamına yer vermemiz mümkün değil arkadaşlar. Ancak sizler eğer diğer modelleri de merak ediyorsanız Schock Evye Modelleri resmi sayfasını linke tıklayarak ziyaret edebilir ve bu ürünlerden daha fazlasına göz atabilir, hatta ürünlerin güncel fiyatları ve ölçüleri hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir