Brillant Tül Perde Modelleri ve Fiyatları 2024 Katalog

En İyi Tül Perde Markası Hangisi?

Perde dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında yer alan tül perdelere göz atmaya devam ediyoruz. Sizler için en iyi tül perde markaları ve modellerini detaylı olarak inceliyoruz. Bu bağlamda kısa bir süre önce Taç tül perde modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha önce ise çeşitli markalara ait hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Bunun yanında salon tül perde modelleri ve fiyatları araştırmalarımız dahilinde Fransız tül perde modelleri ve fiyatları da beğeni ve bilgilerinize sunulmuştu. Ayrıca uygun fiyatlı şık tül perdeler arayanlar için İnternet mağazalarından gayet ucuz tül perde metre fiyatları da paylaşmıştık.

2024 Tül Perde Modelleri ve Fiyatları ile Brillant

Bu sayfamıza ise lider tekstil üreticilerinden Brillant konuk oluyor. Markanın 2024 yılında ürün gamına eklediği en güzel tül perdeleri incelemeye alıyoruz. Özellikleri ve fiyatlarını beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile şu sıralar hem kaliteli, hem estetik tül perdelere ihtiyacınız varsa bu perdelere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Keten Tül Perde

Markanın 2024 koleksiyonları arasında keten tül perdeler ön plana çıkıyor. Çünkü keten tabanlı perdeler son derece kullanışlı ürünler. Bir kere güneşten etkilenmiyor, bilindik tüller gibi kolay kolay çürümüyorlar. Dolayısı ile doğal bir klima özelliği taşıyorlar. Kışın soğuk aylarda oda ısısını korurken, sıcak yaz aylarında kullanıldığı alanı serin tutuyor. Ayrıca kırışmayan ütü istemeyen perdeler keten tül perdeler. Bu harika özelliklerinin yanında keten tüller bakteri de tutmuyor. Zira bu tüllerin lifleri, bakterileri yok eden bir özelliğe sahipler. Bu harika özelliklerden dolayı ilk olarak keten tül perde modellerini incelemekte fayda var arkadaşlar.

Brillant Keten Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Brillant keten tül perde konusunda bir çok farklı seçenek sunmuş. Bu seçeneklerin başında ise yeni Vanessa perde serisi Dora Naturel Keten Tül Perde geliyor. Eteğinde ki ağırlık yapan kurşunu sayesinde ütü istemeyen bu perdenin farklı ebatları da mevcut. Örneğin standart ölçü olan 200×280 cm seçeneği 350,00 TL civarında. Yine markanın çok beğenilen gri renkli 13 sık pile tül perde modeli de 530,00 TL fiyatla sizleri Brillant mağazaları ve satış noktalarında bekliyor.

Brillant Dantel Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Her ne kadar keten tül perdeler çok kullanışlı olsalar da dantel tül perdeler kadar zarif ve şık olamazlar arkadaşlar. Çünkü dantel desenleri bu tüllere inanılmaz bir zarafet katıyor. Tıpkı Brillant’ın yeni modeli Oreo Örme modelinde olduğu gibi. İki farklı pile seçeneği ile satışa sunulan bu ürünün 1/3 Pileli 200×250 cm ebat alternatifi üzerinde 600,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Kısa boy tül perde arayanlar içinse 1/2,5 Pileli 200×200 cm ebat seçeneği 577,00 TL fiyatla satılıyor.

Brillant Grek Tül Perde Modeller ve Fiyatları

Petek zeminli kumaş üzerine dekoratif desenlerin eklendiği, dantel desenli modeller kadar olmasa da yine şık bir tül perde türüdür Grek tül perdeler. Dolayısı ile Brillant ürün gamı içerisinde az da olsa bu tür tüllere de rastlıyoruz. Örneğin yukarıda resmini gördüğünüz Grek Zemin Arne Desen Etek Işlemeli 1/3 Sık Pile Tül Perde modeli gibi. Üstelik ürünün fiyatı da son derece uygun görünüyor. Zira 200×260 cm ebatında bu tüller üzerinde 390,00 TL gibi bir fiyat etiketi taşıyor.

Brillant Salon Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Yukarıda incelediğimiz perdeleri salonunuza layık bulmamış olabilirsiniz. Ancak Brillant Salon Bohre Tül Perde modeline özellikle klasik tarz sevenler bayılacaktır. Zaten genel olarak Bohre perde markanın en tutulan tül perde modelleri arasında yer alıyor.  Doğal olarak fiyatları da biraz pahalı elbette. Zira 3 kat pileli bu perdenin 200×250 cm ebatlarında ki seçeneği 960,00 TL civarında.

Brillant Tül Perde Kataloğu 2024

Sizler için markanın en yeni tül perde modellerinden bir kaçını inceledik. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi Brillant 2024 ürün gamında hemen her zevke ve dekorasyona hitab edecek tarzda daha bir çok ürün var. Bu ürünleri de tül perde almadan mutlaka görmenizi isteriz. Bu nedenle hemen alt tarafta markanın en yeni tüllerinden oluşan bir foto galeri hazırladık. Foto galerimiz içerisinde isimleri ile birlikte bulacağınız tül perde modellerine göz atabilirsiniz.

BRİLLANT TÜL PERDE ÇEŞİTLERİ ÖRNEKLERİ

 

Konu içerisinde verdiğimiz fiyatlar anlık olarak markanın fiyat politikaları dahilinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatlarını öğrenmek adına Brillant resmi web sayfasını yada Brillant satış noktalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir