Alfemo TV Ünitesi Modelleri Fiyatları 2024 Kampanyaları

TV Ünite Modelleri 2024

Yeni yılın en yeni ürünlerini marka marka model model incelemeye devam ediyoruz. TV üniteleri de bu incelemelerimiz dahilinde elbette. Bu bağlamda daha önce Bellona tv ünitesi ve İstikbal tv ünitesi modelleri başta olmak üzere Doğtaş tv ünitesi ve Kelebek tv ünitesi gibi çeşitli mobilya markalarının ürünlerine göz atmıştık. Tabi sadece mobilya markaları konuk olmadı sayfamıza. Yapı market ürünleri ve E-ticaret sitelerinin ürünlerini de incelemeye aldık. Mesela Ikea TV ünitesi gibi, tv ünitesi gittigidiyor yada Tv Ünitesi Vivense modelleri gibi… Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıla Alfemo Alaçatı TV Ünitesi ile damgasını vuran ve her daim sıradışı tasarımları ile dikkat çekmeyi başaran Alfemo konuk oluyor sayfalarımıza.

Alfemo TV Üniteleri 2024 Fiyatları

Alfemo TV Ünitelerine farklı bir isim olan yaşam üniteleri adını vermiş. Yeni yıla da Essen, Villa Arven, Merano ve Arcos gibi yaşam üniteleri ile merhaba demiş. Hepsi birbirinden şık, hepsi birbirinden kullanışlı. Dolayısı ile bir TV ünitesi alış verişi yapmadan hemen önce, sonradan pişman olmamak adına bu ürünlere mutlaka göz atmanızda fayda var arkadaşlar.

Alfemo TV Ünitesi Merano

Markanın ürün gamına eklediği, adeta dumanı üzerinde tüten en yeni TV ünitesi Merano. Ceviz ve antrasit renk kombinasyonu ile vitrine çıkan bu ünitenin en güzel özelliği ise Lego gibi bir tasarıma sahip olması. Zira üniteyi, farklı modülleri sayesinde, oda genişliği, kullanım şekli ve kullanıcı beğenilerine göre dilediğiniz şekilde tasarlayabiliyorsunuz. Tabi bu seçeneklerde farklı bir fiyat yelpazesi oluşturuyor. Örneğin ünitenin duvar modülü ve yatay duvar modülü ile dikey box modül ve alt TV Sehpasından oluşan seçeneği 11.650,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Alfemo Essen TV Ünitesi

Essen serisi ise Buram buram lüks kokan bu ürüne ilk bakışta üst ünite dolapları dikkat çekiyor. Fakat alt ünite kapaklarına uygulanan şerit detayları ve altın detaylı halka şeklinde tasarlanmış kulplar ile ters açılı özel tasarım ayaklar da gözden kaçmıyor. Özellikle lüks tarzda dekore edilen salonlar için ideal bir tercih olacağını düşündüğümüz bu ürünün fiyatı ise 7.250,00 TL olarak belirlenmiş.

Alfemo Villa TV Ünitesi

Saklama alanlarıyla öne çıkan Villa TV ünitesi de markanın en yeni yaşam ünitelerinden biri. Geometrik hatlarıyla basit ancak şık bir tasarıma sahip olan bu ünite de ceviz detaylar, kapak modülü ve raf panoları dikkat çekerken, ürün 4.550,00 TL fiyat etiketi sizleri Alfemo mağazalarında bekliyor.

Alfemo Arcos TV Ünitesi

Markanın en yeni ürünlerinden biri olan Arcos TV ünitesi şık renk kombinasyonu ile göze çarpıyor. Zira ünite de ceviz ve son zamanların trend renk tonlarından antrasit kullanılmış. Üstelik şık olduğu kadar kullanışlı da bir ürün. Çünkü farklı zevk ve ihtiyaçlara göre çeşitli modüller sunulmuş ünitede. Fiyatlar da seçiminize göre değişiyor. Mesela 2 adet duvar modülü 1 adet yatay duvar modülü ve 200 cm alt üniteden oluşan seçeneğinin fiyatı 4.850,00 TL olarak belirlenmiş.

Alfemo Arven TV Ünitesi

Yine şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Arven TV ünitesi minimal ölçüleri ile her mekana kolayca uyum sağlayabilecek kompakt bir tarzda tasarlanmış. Renk konfigürasyonunda bronz, mermer ve cevizin kusursuz uyumunun ustalıkla bir araya getirildiği ürün üzerinde 3.490,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Alfemo TV Üniteleri Kampanya Fiyatları 2024

Tabi verdiğimiz bu fiyatlar belirli bir zaman aralığında geçerli arkadaşlar. Dolayısı ile hem ürünlerin güncel fiyatlarına göz atmak, hem de burada ki ürünlerin daha detaylı görsellerine göz atmak için Alfemo TV Üniteleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir