Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024 Kampanyalar

2024 Salon Takımı Modelleri Fiyatları

Salonlarınız için şık ve ucuz koltuk takımları bulmak adına araştırmalar yapmaya devam ediyoruz arkadaşlar. Bu konu da son olarak İstikbal koltuk takımı ve Bellona koltuk takımı 2024 modelleri konuk oldu sayfalarımıza. Daha öncesinde ise Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları detaylı olarak incelenmişti binbirdekor.com sayfalarında. Ayrıca bu salon takımı mevzusu Chester koltuk takımı ve modern koltuk takımları gibi daha da detaylı başlıklar altında görseller ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunulmuştu. Bu sayfamızda ise salon dekorasyonlarını şık koltuk takımları ile taçlandırmak isteyen okurlarımız için kaliteli bir araştırma makalesi ile huzurlarınızdayız.

Bu Sene Hangi Koltuk Moda?

Çeşitli mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni koleksiyonlarından en güzel salon koltuk takımlarını fiyatları ile birlikte incelemeye alıyoruz. Zira moda belirleyici, Bellona, İstikbal, Enza Home, Kelebek ve Doğtaş gibi gözde üreticilerin 2024 koleksiyonlarında ki trend salon takımlarını fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz.

Bellona Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları

Lider mobilya üreticilerimizden Bellona yeni yıla birbirinden estetik ve zarif takımlarla girdi. Ancak bu yeni ürünler arasında Loretto koltuk takımı en göze çarpan model oldu. Sırt kısımlarında ki şerit dikiş esprileri ve kol yanlarında ki kapitone uygulamaları dikkat çeken takım da özel tasarım krom ayaklarda ince bir detay olarak yer alıyor. Antrasit-Krem, Gri-Mürdüm ve Lacivert-Gri gibi renk konfigürasyonları sunulan takımın fiyatlarına gelecek olursak. İki adet üçlü koltuk ve tek berjerden oluşan takımın 29.858,00 TL gibi bir fiyatla satıldığını söyleyebiliriz.

İstikbal Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları

Tıpkı Bellona gibi 2024 yılına müthiş ürünlerle giren İstikbal’in en güzel salon koltuk takımı ise Blanca serisi olsa gerek. Çünkü Blanca son derece etkileyici ve lüks ögeler taşıyan bir takım. Özellikle özel tasarım gold ayaklar görülmeye değer nitelikte. Bunun yanında oldukça farklı ve tamamen kapitone detaylı berjer koltuk ise tek kelime ile şahane. Doğal olarak ürünün fiyatı da biraz yüksek arkadaşlar. Zira takım üzerinde 36.980,00 TL gibi bir fiyat etiketi taşıyor.

Doğtaş Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları

Özellikle modern tarzlarda dekore edilen salonlar için için en ideal ürünlerin başında geliyor Doğtaş Belfast koltuk takımı. Ancak ürünün sadece modern salonlar için geçerli olduğunu da söylemek haksızlık olur. Çünkü her ne kadar yalın ve ince çizgilere sahip olsa da şık detayları sayesinde  sofistike, lüks ve gösterişli bir takım. Ürünün 2 adet üçlü koltuk ve dönerli tek berjerden meydana gelen seçeneği ise 72.275,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Doğtaş mağazalarında bekliyor.

Enza Home Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları

Modern ve rafine tarzın yine kapitone ve klapa detayları ile zenginleştirildiği bir ürün olan Sirona Enza Home koltuk takımları özel seri ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca takımda farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitab eden farklı seçeneklerde sunuluyor. Mesela üçlü koltuk yerine 3,5 koltuk veya kapitone ve düze berjer seçenekleri var. Ürünün iki adet üçlü koltuk ve 2 adette düz berjerden oluşan alternatifi ise 59.723,20 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kelebek Mobilya Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları

2024 Yılına her zaman olduğu modern tasarımla giriş yapan Kelebek Mobilya’da ise ilk dikkat çeken ürün ise Giona koltuk takımı oluyor arkadaşlar. Tamamen farklı bir tasarıma sahip olan bu koltuk takımında fiyatlarında yukarıda ki ürünlere nazaran oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Zira henüz yeni bir ürün olmasına rağmen, üçlü yataklı koltuk, ikili yataklı koltuk ve iki adette tekli koltuktan oluşan seçeneği 35.340,00 TL olarak görünüyor.

Salon Takımı Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için 5 farklı markanın en yeni salon takımlarını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen bir hatırlatma yapmakta fayda var. Zira burada verdiğimiz fiyatlar bu markaların fiyat politikalarına ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem bu koltuk takımlarını daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına bahsi geçen markaların mağazalarını yada resmi İnternet sayfalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

“Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024 Kampanyalar” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Çok güzel araştırma olmuş. Ama biraz daha fazla markaya yer verseydiniz keşke. Mesela yerel markalar da var.

    1. Merhaba öncelikle teşekkür ederiz, iltifat ve eleştiriniz için 🙂 Haklısınız daha fazla markaya da yer vermek isterdik fakat gördüğünüz gibi sayfamız ancak bu kadar markayı almak için yeterli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir