En Çok Tercih Edilen Mutfak Dolabı Renkleri 2024

Mutfak Dolabı Renkleri Kataloğu 2024

Bu sayfamızda olduğunuza göre muhtemelen mutfak dolaplarınızı yenilemek üzeresiniz. Mutfak dolabı tasarımınızda hazır. Fakat henüz mutfak dolap renginizi veya renk kombinasyonunuzu belirleyemediniz. “Mutfak dolabı hangi renk olmalı?” gibi bir aramayla kendinizi binbirdekor.com’un bu sayfasında buldunuz. Eğer tahminimiz doğru ise sizlerde doğru yerdesiniz. Zira mutfak dolaplarını yenileyen okurlarımız için en yeni mutfak dolabı modelleri ve renklerini incelemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda son olarak en güzel mutfak dolabı modelleri 2024 başlıklı makalemizi sizlerle paylaşmıştık. Bu sayfamızda ise sizlere fikirler vermek adına en tutulan mutfak dolabı renkleri ve uygulama örneklerini beğenilerinize sunuyoruz.

Mutfak Rengi Nasıl Olmalı?

Mutfak dolapları gerçekten pahalı mobilyalardır. Dolayısı ile her canınız istediğinde yada rengini beğenmediğinizde mutfak dolabı yaptıramayacağınız için mutfak dolabı renk seçimi esnasında son derece titiz davranmanızda fayda var. Gerekirse doğru rengi seçene kadar mutfak dolabı yaptırmayı engelleyin. Çeşitli otoritelerden fikir alamaya çalışın. Çokça araştırma yapın. Çok sayıda farklı örneğe göz atmaya çalışın. Genel olarak hercai renkler yerine, modası uzun yıllar geçmeyecek renkleri tercih etmeye çalışın. Elbette bu konu da bizlerde yanınızdayız ve sizlere fikirler ve örnekler sunmaya devam ediyoruz.

Bej Rengi Mutfak Dolabı

Hercai renklerden kastımız son zamanlarda trend haline gelen, bordo, turuncu, mor yada yeşil gibi tonlar. Evet bu renkler günümüzün mutfaklarında moda fakat gelecek yıllar için aynı şeyi söylemek çok zor. Bunun yanında doğal ahşap tonlarının ile bej gibi renklerle harmanlandığı dolaplar her daim moda olmaya devam edecektir. Bu nedenle bej yada krem gibi tonları tercih etmenizi öneririz. Üstelik bu renkler aynı zamanda mutfak dolapları için kullanışlı renklerdir.

Vizon Rengi Mutfak Dolapları

Her ne kadar bu renk uzun yıllardan bu yana mobilyalarda kullanıyor olsa da mutfak dolaplarında henüz yeni yeni deneniyor. Ancak sonuçların son derece başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira bu renk mutfaklara ağır ve estetik bir atmosfer katıyor. Dolayısı ile vizon rengi mutfak dolapları son yılların en çok tercih edilen mutfak dolapları arasında yer alıyor.

Gri – Antrasit Mutfak Dolapları

Mutfak dolabı renk seçiminde dolap tarzınızda çok önemlidir. Eğer modern bir mutfak dolabı yaptırıyorsanız yine modası saman alevi gibi geçmeyecek modern renkleri tercih etmelisiniz. Bu konu da gri yada son zamanların trend mobilya renkleri arasında yer alan antrasit rengini tercih edebilirsiniz. Üstelik bu renkler soğuk ve nötr tonlarında olduğu için özellikle küçük mutfaklar için idealdir. Zira bu soğuk ve nötr renkler mutfağınızı olduğundan daha geniş gösterecektir.

Saman Rengi Mutfak Dolabı

Modası saman alevi gibi geçmeyecek renk tonlarından bahsetmişken, yine son bir kaç yılın moda mutfak dolabı renkleri arasında yer alan saman tonundan bahsetmeden geçmemekte fayda var. Evi aydınlık gösteren duvar renkleri arasında sıklıkla tercih edilen bu renk, karanlık ve dar mutfaklar için de son derece ideal bir seçim olarak görünüyor. Tabi sadece saman rengini tek başına kullanmak yerine sadece kapaklarda kullanmanız daha doğru olacaktır. Dolabın diğer kısımlarında da yine meşe yada ceviz gibi doğal ahşap tonlarını deneyebilirsiniz.

Beyaz Mutfak Dolapları

Aslında daha önce beyaz mutfak dolaplarına beyaz parlak mutfak dolapları başlıklı bir konu açmıştık. Zira her zaman moda olacak bir ton olan beyaz hem modern, hem klasik tarzlar için en doğru seçimlerden biri olacaktır. Zaten en tutulan mutfak dolapları arasında liste başı olan beyazı hemen her renk tonu ile de kombine edebiliyorsunuz. Yeri gelmişken, bu konu da bizlere “Beyaz mutfak dolaplarına hangi renk gider?” gibi bir çok soru geliyor. Ancak doğru cevap verebilmek adına ana rengin mat beyaz mı yoksa parlak beyaz mı olduğu çok önemli. Parlak yani lake dolaplar için siyah, kırmızı, kahve tonlarını tercih edebilirsiniz. Mat mutfak dolaplarında ise elinizin daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Donanma mavisinden tutunda gri ve lacivert gibi bir çok rengi bu tip dolaplarda kullanabilirsiniz.

En Tutulan Mutfak Dolabı Renkleri 2024

Mutfak dolabı seçiminize ışık tutacak bir kaç öneride bulunduk. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi farklı bir çok örneğe göz atmanızda fayda var. Bu nedenle en çok tercih edilen mutfak dolabı renkleri ve kombinasyonlarından meydana gelen bir foto galeri hazırladık. Hemen alt tarafta yer alan bu galeriye göz atarak fikir edinebilir, hayalini kurduğunuz mutfak dolabı renklerini bu galeri içerisinde bulabilirsiniz.

2024 Mutfak Dolabı Renkleri Örnekleri

“En Çok Tercih Edilen Mutfak Dolabı Renkleri 2024” Konusunda 2 Yorum Var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir