Minimalist Mutfak Dolabı ve Dekorasyon Örnekleri

Son 4-5 yıldır ülkemizde dekorasyona bambaşka bir açıdan bakılıyor farkında mısınız ?.. Yeni yapılan modern binaların iç dekorasyon ve dizaynları bir harika. Ayrıca bu işi sadece dekorasyon ürünleri satarak geçiştirenlerin yerine profesyonel anlamda yapan, bu işin eğitimini almış veya alaylı olupta ciddi anlamda kendini yetiştirmiş ticarethanelerin sayısıda bir hayli arttı.

Birçok dekorasyon tarzını hakkıyla uyguluyorlar. Ancak arasıra bu işi yapanlar ile bir araya geldiğimizde, en çok tutulan dekorasyon tarzları hakkında bilgi alıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi modern dekorasyon tarzları şu sıralar çok revaçta. Vintage tarzlarda ülkemizde çok seviliyor.

Ancak minimalist dekorasyon tarzları, özellikle stüdyo tipi dairelerin artışından kaynaklı olsa gerek zirve yapmış durumda. Minimalist çizgilerle tasarlanan modern mutfak dolapları çok ilgi görüyormuş. Buna bu işi meslek olarak belirlemiş arkadaşlar bile şaşıyorlar bu duruma. Ancak modern tasarımlarını görünce bana gayet normal geldi, zira foto galerimizde de göreceğiniz üzere bu minimalist mutfak dolabı ve tasarımlar minimalist dekorasyonları gerçekten müthiş. Mutfak dekorasyonunuza başlamadan önce sizlere foto galerimize göz attıktan sonra tarzınızı belirlemenizi öneririz…

MİNİMALİST MUTFAK DEKORASYONU ve MİNİMALİST MUTFAK DOLABI MODELLERİ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir