2024 İç Kapı Modelleri ve Fiyatları ile VarioDor Kapı

Ev İç Kapı Modelleri ve Fiyatları

Binbirdekor.com olarak sizler için iç kapı modelleri ve fiyatları araştırmasına devam ediyor. Evleriniz için en iyi iç kapı modellerini bulmak adına kapı markaları ve üreticilerinin en yeni modellerine göz atıyoruz. Üstelik klasik ve modern iç kapı modelleri gibi, lüks iç kapı modelleri gibi detaylara girerek. Bu konu da son olarak en çok tercih edilen kapı modelleri arasında yer alan Amerikan kapı modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında yine camlı iç kapı modelleri ile MDF iç kapı modelleri ve fiyatları hakkında da yine detaylı olarak sizleri bilgilendirmiştik.

Variodor Kapı Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise son günlerde TV reklamları ile karşımıza çıkan VarioDor markasının en yeni iç kapı tasarımlarını mercek altına alıyoruz. Aslında marka tanıdık, zira daha önce ki sayfalarımızda yine Yıldız Entegre’nin lider markası olan Vario’nun, VarioClick parke modellerini incelemiş ve hayran kalmıştık. Bakalım markanın iç kapı modelleri de o kadar etkileyici mi?.. Tabi alt tarafta beğeni ve bilgilerinize sunduğumuz Vario’nun kapı modellerine göz attıktan sonra buna sizler karar vereceksiniz…

Lake İç Kapı Modelleri ve Fiyatları VarioDor

Varidor dünyasında hemen her zevke uygun ve göründüğü kadarı ile kaliteli iç kapı modelleri görüyoruz. Özellikle son dönemlerde trend haline gelen lake iç modelleri görülmeye değer nitelikte. Markanın ürün gamında lake modeli 3 farklı seçenek var. Varidor VDA5, VDA6 ve VDA80 Camsız Alize Beyaz Kapı modelleri. Bu modeller her ne kadar camsız olarak satışa sunulmuş olsa da isteğe bağlı olarak ateşe dayanımı yüksek, camlı olarak üretilebiliyorlar. Ayrıca beyaz sevmeyenler için onlarca renk seçeneği var. Ürünlerin adet fiyatı ise 6.700,00 TL civarında…

Camlı İç Kapı Modelleri ve Fiyatları VarioDor

Camlı iç kapılar ev dekorasyonuna farklı ve birazda şeffaf bir hava katıyorlar. Elbette mahremiyeti koruyacak kadar da şeffaf değiller. Variodor ürün gamında da çok şık camlı kapılar var. Aslında istediğiniz her kapı modeline yukarıda da belirttiğimiz gibi cam ekleyebilen marka camlı kapılar için de özel bir kategori açmış. Bu kategori içerisinde üstte resimlerini gördüğünüz Akça Meşe, Atlantis, Ceviz ve Hint Meşe gibi modeller var. Bu kapıların genel olarak fiyatları ise 7.850,00 TL ile 9.000,00 TL aralığında değişiyor.

Lüks İç Kapı Modelleri ve Fiyatları VarioDor

Hadi biraz da markanın farklı ürünlerini inceleyim. Mesela, beyaz, meşe, kızıl ceviz gibi renk seçeneğinin farklı tasarımlarla sunulduğu kataloglarına göz atalım. Örneğin VDA70 serisi gibi doğal yüzeylere sahip modern ve lüks tasarımlı kapılardan örnekler sunalım. 41 desibele kadar ses geçirmek özellikle bu kapıların içi markanın tüm kapılarında olduğu gibi içi mdf dolu monoblok tasarımına sahip. Ürünün camsız fiyatı 6.150,00 TL olmakla beraber, camlı fiyatı ise 7.350,00 TL olarak belirlenmiş.

Modern İç Kapı Modelleri 2024 Variodor

Markanın ürün gamında hemen her zevke, her bütçeye hitab eden kapı modelleri var. Bu nedenle eğer “En iyi iç oda kapısı hangisi?” gibi bir araştırma içerisindeyseniz Varidor markasına bir göz atmanızı öneririz. Bizleri üst tarafta markanın bir kaç modelini inceledik. Fakat Yıldız Entegre markası olan Vario’nun bütün kap modellerini bu sayfamıza sığdırmamız doğal olarak imkansız. Bu nedenle hemen alt tarafta sizler için bir foto galeri hazırladık. Bir anlamda markanın kataloğu niteliğinde ki bu kataloğa göz atarak eviniz için hayalini kurduğunuz iç kapı modelini bulabilirsiniz.

Variodor Kapı Katalog

Sizler için bir Yıldız Entegre kuruluşu olan VarioDor markasının en yeni kapı modellerini inceledik. Fakat verdiğimiz bu fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem daha farklı kapı modellerine detaylı göz atmak, hem de güncel fiyatlar hakkında bilgi almak adına Variodor kapı modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“2024 İç Kapı Modelleri ve Fiyatları ile VarioDor Kapı” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Sayın İlgili,
    Kapı fiyatlarına kasa , pervaz ve aksesuar dahilmidir, ayrı ise onların fiyatlarını öğrenmek isterim. Hayırlı işler dilerim

    1. Merhaba Varidoor resmi sayfalarından aldığımız bilgiye göre her şey dahil fiyatı. Ancak yine de markanın bayilerini veya resmi web sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir