Ucuz Banyo Seramik Fayans Fiyatları 2024 Uşak Seramik

Banyo Fayans ve Seramik Kataloğu 2024

Banyolarınızı yenilemeye başladıysanız, yer ve duvar karoları da dahil olmak üzere köklü bir değişiklikse niyetiniz doğru adrestesiniz. Çünkü binbirdekor.com olarak sizler için banyo fayans ve seramiklerini marka marka, model model incelemeye devam ediyoruz. Bu konu da son olarak resimli banyo fayans modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında çeşitli markaların ürünlerini döşenmiş banyo fayans modelleri olarak beğenilerinize sunduk. Mesela Kütahya Seramik banyo fayans modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirdik. Ayrıca Çanakkale Seramik ve Ege Seramik gibi markaların 2024 koleksiyonlarını yine fiyatları ile birlikte paylaştık. Hatta gri banyo fayans modelleri gibi detaylı örneklere bile göz attık.

Uşak Seramik Banyo Fayans Modelleri 2024

Bu sayfamızda ise bir başka markanın ürünlerini ele alacağız. Sizler için adını belki de ilk defa binbirdekor.com sayfalarında duyacağınız ancak son derece köklü bir marka olan Uşak Seramik’in 2024 koleksiyonlarını inceleyeceğiz. Dolayısı ile şu sıralar banyonuz için hem kaliteli, hem de ucuz fayans ve seramik modellerine ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere göz atmanızı hararetle öneririz.

Uşak Seramik Alice

Markanın yeni yıl içerisinde en çok dikkat çeken ürünü Alice serisi oldu. Beyaz, Antrasit ve Kahve olmak üzere üç farklı rengin mermer desenleri ile sunulduğu bu koleksiyonun ölçülerine gelecek olursak… Efendim koleksiyonun duvar karolarının 30X60 cm ebatında tasarlanmış olduğunu görüyoruz. Yer Karoları ise 48×48 cm ölçülerinde karşımıza çıkıyor. Ayrıca koleksiyonun, 30×60 cm ebatında ki bordür, yani dekorları da görülmeye değer nitelikte. Alice koleksiyonun m² fiyatları ise 370,00 TL olarak belirlenmiş.

Uşak Seramik Havana

Son zamanların modası olan mermer dokularının petek desenli bordürlerle harmanlandığı bir koleksiyon Havana. Yine yer ve duvar olarak iki farklı ebatta vitrine çıkan bu koleksiyonun fiyatları ise bir çok rakibine nazaran oldukça uygun görünüyor. Mesela koleksiyonun 30×80 cm ebatında duvar karolarını m² fiyatı yine 280,00 TL civarında.

Uşak Seramik Marble

Mermer desenlerinden bahsetmişken markanın Marble serisinden bahsetmezsek olmaz. Çünkü koleksiyon özellikle mermer desenli fayans ve seramik modellerinden hoşlananlara hitab ediyor. Üstelik hem beyaz mermer, hem de siyah mermer renk seçenekleri var. Tabi iki rengi de bir arada kullanmak isteyenler için arada birde dekor, bordür seçeneği var. Yine 30X60 cm ebatında ki seramiklerden meydana gelen bu koleksiyonun fiyatı ise 217,00 TL olarak görünüyor.

Gri Banyo Fayans Modelleri ile Uşak Seramik

Markanın göze çarpan bir diğer koleksiyonu ise son zamanların trend renklerinden olan gri tonlamalı Silverwave serisi. Özentisiz, tamamen doğal bir mermer kesimini andıran bu koleksiyonda da ebat yine 30×80 cm olarak belirlenmiş. Farklı bordür-dekor aralıklarının sunulduğu koleksiyonun metrekare fiyatı ise Uşak Seramik fiyat listesi üzerinde yaklaşık 200,00 TL olarak görünüyor.

2024 Banyo Fayans Renkleri Desenleri ile Uşak Seramik

Yukarıda Uşak Seramik’in bir kaç farklı koleksiyonunu beğenilerinize sunduk. Fakat markanın ürün gamında daha bir çok farklı seçenek var. Bu nedenle hemen alt tarafta bir nevi katalog niteliği taşıyan bir foto galeriyi beğenilerinize sunduk. Dolayısıyla ile galerimize göz atarak banyonuz için hayalini kurduğunuz seramik ve fayans modellerini bir arada bulabilirsiniz…

Uşak Seramik KATALOG 2024

Tabi burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına ve kampanyalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem bu ürünler daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına markanın satış noktalarını yada resmi Uşak Seramik Banyo kategorisini linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir