2024 Yatak Odası Modelleri Fiyatları Kampanyaları Ocasso

2024 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Mobilya markalarının ne yeni yatak odası takımlarını incelemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda son olarak Modern Yatak Odası Takımları araştırmalarımız dahilinde Kelebek yatak odası ve Doğtaş yatak odası modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise Bellona yatak odası ve İstikbal yatak odası 2024 modellerini incelemiştik. Ayrıca sizler için uygun fiyatlı ürünler bulmak adına çeşitli markaların kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatlarına da göz atmıştık. Tabi bir de bunun tam tersi olan bir araştırmamızda ise ülkemizde ki en pahalı yatak odası takımları fiyatları ile birlikte konuk olmuştu sayfalarımıza.

Ocasso Mobilya Yatak Odası Takımları

Bu sayfamızın markası ise modern mobilya tasarımları ile göz dolduran Ocasso Mobilya. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Ocasso koltuk takımları ile Ocasso yemek odası takımları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Markanın birbirinden sıradışı ve estetik tasarımlarına hepimiz hayran kalmıştık. Bakalım Ocasso yatak odası takımları da aynı etkiyi gösterecek mi? Elbette buna birazdan karar vereceğiz, hemen alt tarafta incelediğimiz Ocasso yatak odası takımlarına göz attıktan sonra…

En Ucuz Yatak Odası Fiyatları ile Ocasso

Ocasso, belki de yeni yeni adını duyuran bir marka oluşundan mütevellit çok şık ürünleri inanılmaz uygun fiyatlara satıyor. Mesela üst resimde gördüğünüz Winter Rahle yatak odası odası takımı markanın en ucuz yatak odası takımı olmasına rağmen gayet estetik bir görünüme sahip. Fiyatı ise görünümü ile ters orantılı. Neredeyse komik sayılabilecek bir fiyatla satışa sunuluyor. Zira 4,5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneği sunulan takımın başlangıç paketi normalde 15.893,00 TL fiyatla satılıyor. Ancak, 4 kapaklı gardırop, karyola, şifoniyer ve aynası ile iki adet komodinden oluşan takım şu sıralar indirimli olarak 11.352,00 TL fiyatla satılıyor.

Modern Yatak Odası Takımları Ocasso

Ocasso yatak odası takımları arasında hem tasarımı ve hem de yine uygun fiyatı ile dikkat çeken bir diğer ürünse Focus yatak odası takımı olsa gerek. Markanın en çok satılan yatak odası takımları arasında yer alan takım üzerinde 35.698,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Fakat Ocasso yatak odası kampanyaları dahilinde bu rakam 26.505,00 Liraya kadar düşüyor. Focus yatak odası takımı, yine 4 kapaklı gardırop, karyola, aynalı şifoniyer ve 2 adet komodinden meydana geliyor. Elbette takımda sadece 4 kapaklı gardırop seçeneği yok. Bunun yanında 5 ve 6 kapaklı gardırop alternatifleri de bulunuyor.

En Tutulan Yatak Odası Takımları ile Ocasso

Hazır markanın en çok satılan yatak odası takımlarından bahsetmişken, yine en popüler ürünlerden biri olan Alure yatak odası takımından da bahsetmekte fayda var. Çünkü fiyat-performans göz önünde bulundurulduğunda bu takımında son derece ideal bir seçenek olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir kere takımın başlangıç paketinin fiyatı 39.205,00 Liradan 28.000,00 Liraya kadar düşmüş durumda. Meşe ve Antrasit renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takımın özel tasarım ayakları ile bu ayaklarda ve kapaklarda bulunan gold detayları ise muhteşem. Takımın içeriğinde ise yine 4 kapılı gardırop, şifoniyer ve ayna, karyola ve 2 adet komodin var.

Bazalı Yatak Odası Takımı Ocasso

Ocasso ürün gamında sadece ekonomik yatak odası takımları bulunmuyor arkadaşlar. Hemen her zevke ve bütçeye hitab eden markada ortalama fiyatlara da son derece şık ve işlevsel yatak odası takımları görüyoruz. Mesela doğal ahşap tonlarından hoşlananların bayılacağını düşündüğümüz London yatak odası gibi. Üstelik estetik olduğu kadar kullanışlı da. Zira bu ürün bazalı yatak odası takımları arasında yer alıyor. Sürgü kapaklı gardırop, 2 adet komodin, başlıklı, bazalı karyola, şifoniyer alt modül, ayna ve çamaşırlık parçalarından oluşan takım 52.881,00 TL yerine 37.772,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Lüks Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi marka hemen her bütçe ve zevke hitab eden ürünleri de sunmuş potansiyel müşterilerine. Bu bağlamda lüks yatak odası takımlarınında olduğu gibi. Bu takımlar arasında en çok göze çarpan ve yine en çok tercih edilen takım ise Ocasso Diva yatak odası takımı arkadaşlar. Klasik ve lüks ögelerin zarif detaylar ile bir araya getirildiği takımın fiyatı normalde 102.701,00 TL. Tabi indirimler dahilinde bu takımın fiyatı da düşüyor. Zira takımın 6 kapaklı gardırop, şifoniyer ve ayna, karyola, 2 adet lambalı komodinden oluşan takımı şu sıralar 73.358,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

2024 Yatak Odası Kampanya ve İndirimleri ile Ocasso

Ocasso markasının en yeni yatak odası takımlarından bir kaçını fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunduk. Fakat yazı içerisinde de bir kaç kez vurguladığımız gibi markanın ürün gamında daha farklı zevklere ve bütçelere hitab eden var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin güncel fiyatlarına göz atmak, hem de markanın diğer yatak odası takımlarını da incelemek adına Ocasso Yatak Odası Takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir