Bahçe Çiti Modelleri Fiyatları Kampanyaları 2024 Koçtaş

Dekoratif Bahçe Çitleri ve Fiyatları

Bahçesi olan evlerde yaşayan şanslı okurlarımızın bahçelerini güzelleştirmek adına aksesuar ve mobilya araştırmaları yapıyoruz. Çeşitli bahçe mobilyalarına göz attık. Bahçe bakımı bilgileri bile verdik. Şimdi sıra bahçe çitlerine geldi arkadaşlar. Aslında daha önceki sayfalarımızda Kendin yap bahçe çiti modelleri başlıklı makalemizde çok ucuz bahçe çiti yapımı yöntemleri sunmuştuk. Bunun yanında ferforje bahçe çiti fiyatları ile bahçe çit teli ve panel çit fiyatları hakkında da sizleri bilgilendirmiştik. Burada ise kendin yap yöntemlerine el becerileri yetersiz olan yada buna ayıracak zamanı olmayan okurlarımız için hazır bahçe çiti modelleri ve tabi ki fiyatlarına göz atıyoruz.

Hazır Bahçe Çiti Modelleri ile Koçtaş

Hazır bahçe çitleri konusunda geçtiğimiz günlerde bir kaç yapı marketin ürünlerini incelmiştik. Mesela Tekzen bahçe çiti ve Bauhaus bahçe çiti modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Ayrıca dünyaca ünlü yapı market IKEA bahçe çiti modellerine de göz atmıştık. Bu sayfamızda ise başlıktan da anlayacağınız üzere Koçtaş’a uğruyoruz. Koçtaş Bahçe reyonundan çeşitli bahçe çiti ve bahçe bordür modellerini mercek altına alıyoruz. Zira markanın bu reyonunda farklı ihtiyaçlara hitab eden bir kaç farklı çit ve bordür modeli var. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmayalım ve bahçeniz için en ideal çit modellerini bulmaya çalışalım.

Bahçe çiti kaç lira?

Ahşap Bahçe Çiti Modelleri Fiyatları Koçtaş

Koçtaş bahçe çitleri arasında ilk göze çarpan modeller ahşap bahçe çitleri. Çünkü gerçekten çok doğal ve estetikler. Üstelik ihtiyacınıza göre farklı ölçülerle satışa sunuluyorlar. Fiyatları da gayet uygun görünüyor. Mesela 40 cm yüksekliğinde 150 cm genişliğinde Mandu Ahşap 40’lık Çit adet fiyatı 225,90 TL. Çitinizin yüksekliği biraz daha fazla olsun isterseniz Mandu Ahşap 80’lik Çit modelini satın alabilirsiniz. 80×150 cm ebatında ki bu çitin adet fiyatı ise 599,90 TL. Çit yüksekliğini daha da arttırmak isterseniz Mandu Ahşap 150’lik Çit modelini kullanabilirsiniz. 150×150 cm ebatında ki bu çitin adet fiyatı ise 780,90 TL.

Bahçe tel fiyatları ne kadar?

Koçtaş Bahçe Çiti Plastik Modelleri ve Fiyatları

Her ne kadar plastikten pek hazzetmesek de plastik çitleri de incelemek sorundayız. Çünkü çok tutulan çit modelleri arasında yer alıyorlar. Bunun nedeni, dekoratif görünümleri, saplama çit olmaları nedeniyle son derece kolay montajları. Muhtemelen Koçtaş da aynı sebeplerden, yani tamamen “duygusal” nedenlerle ürün gamında plastik çitler bulunduruyor:) Ancak sınırlı sayıda, zira marketin ürün gamında sadece 1 çeşit plastik çit var arkadaşlar. Beyaz ve yeşil renk seçenekleri bulunan bu çitler 55 cm yükseklik, 59 cm genişlik ölçülerine sahipler. Koçtaş’ta ki bu plastik çitin adet fiyatı ise 259,90 TL.

 Bahçe Panel Çit fiyatları

Yaprak Çit Modelleri ve Fiyatları Koçtaş

Son zamanlarda trend haline gelen çit tasarımlarından biri de yaprak yada sarmaşık çit olarak bilinen çit modelleri. Koçtaş ürün gamında da farklı ölçülere sahip bu tür çitlere rastlıyoruz. Örneğin 100 cm yükseklik, 200 cm genişlik ebatına sahip iki farklı model var. Bunlardan ilki olan Blooma Yaprak Çit adet fiyatı 899,90 TL olarak belirlenmiş. Fiyat olarak daha uygun ama aynı ölçülerde ki bir başka modelin adedi ise Koçtaş reyonlarında 379,90 TL fiyatla satışa sunuluyor. 150 cm yükseklik 300 cm genişlik ölçülerine sahip dalgalı yaprak çit adedi ise 649,90 TL yerine 419,90 TL fiyatla sizleri Koçtaş mağazalarında bekliyor.

Renkli Bahçe Çiti Modelleri ve Fiyatları Koçtaş

Koçtaş’ın en popüler ürünlerinden biri olan renkli ahşap bahçe çiti modelini çit konusunda es geçemezdik. Geleneksel tarzlardan hoşlananlar için tasarlanan bu ürün 100 cm yükseklik 180 cm genişlik ölçülerinde. Üstelik bahçenize inanılmaz estetik bir görünüm katan bu ürünün fiyatı Koçtaş bahçe kampanyaları dahilinde 289,90 Liradan 255,90 Liraya düşmüş durumda.

 Ucuz bahçe çiti

Koçtaş Bahçe Bordür Modelleri ve Fiyatları

Koçtaş’ın bahçe çitlerine göz attık. Şimdi sıra geldi özellikle hobi bahçesi için çit arayan takipçilerimiz için bahçe bordür modelleri ve fiyatları hakkında bilgilendirmeye. Koçtaş bu konuda da son derece iddialı ve bir kaç farklı ürün seçeneği sunuyor. Örneğin 18 cm yükseklik, 100 cm genişlik ölçülerine sahip yatay sınır çiti 76,99 TL fiyatla satılıyor. 110X25 cm ebatında ki Green ahşap sınır çiti adet fiyatı 74,99 TL. 15×100 cm ebatında ki Blooma Dikey Sınır Çiti Green modeli ise 89,99 TL. Tabi bir de tel sarmalı ahşap sınır bahçe bordürü seçeneği var. Bu alternatif 25×180 cm ölçülerine sahipken adedi 149,90 TL yerine 127,90 TL fiyatla satılıyor.

Koçtaş Bahçe Çiti Kampanyaları ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızda sizler için Koçtaş’ın bir kaç farklı bahçe çiti ve bahçe bordür modellerine fiyatları ile birlikte göz attık. Fakat konu başında da belirttiğimiz gibi marketin ürün gamında daha farklı modeller var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde yapı marketin fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem marketin daha farklı ürünlerini de incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olmak adına Koçtaş Bahçe Çiti Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir