Koçtaş Bahçe Balkon Mobilyaları 2024 Kampanya Fiyatları

Koçtaş Bahçe Mobilyaları 2024

Hem Kaliteli, hem ucuz bahçe mobilyaları arayan okurlarımıza bir müjdemiz var… Dış mekan mobilya araştırması yapmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda daha önce çeşitli yapı marketlerin ürünlerine praktiker bahçe mobilyaları yada bauhaus bahçe mobilyaları ve bahçe mobilyaları ikea başlıkları altında göz atmıştık. Bu sayfamızda ise bahçeleri yada en azından geniş, kullanışlı bir balkona veya terasa sahip olan okurlarımız için başlıktan da anlaşılacağı üzere bahçe ziyaretimizi Koçtaş’a yapıyoruz. Zira Koçtaş bahçe sezonu dev kampanyalar ile açıldı.

Koçtaş Bahçe Balkon Mobilya Kampanyaları

Yeni Sezonunu henüz açan Koçtaş bahçe mobilyaları fiyatları ve kampanyaları ile bu sayfamıza detaylı olarak konuk oluyor. Mağazanın ürünlerini bahçeli evlere sahip şanslı okurlarımız için inceliyoruz. Bu şanslı okurlarımız için daha doğrusu koçtaşta plastik masa sandalye fiyatları yada koçtaş katlanır masa gibi sorgulamalar yapan okurlarımız için bu devasa yapı marketin bahçe mobilyası ürünlerini Koçtaş fiyat listesi dahilinde görselleri ile birlikte inceliyoruz…

Koçtaş Bahçe Oturma Grupları

Ülkemizin bu en büyük yapı marketinde balkon ve bahçe için bir çok oturma grubu var. Bu nedenle Koçtaş’ın hemen her keseye ve her zevke hitab ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Mesela üst tarafta resmini gördüğünüz Vavrattan Shangai Deluxe Üçlü Bahçe Oturma Takımı. Takım şu sıralar 10.379,00 TL yerine 8.199,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın küf rengi ve keten rengi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Bütçesi bu rakamlara çıkamayacak okurlarımız için ise hemen üst tarafta yer alan Blooma Merano Bahçe Oturma Setini önerebiliriz. Kapuçino renk seçeneği de bulunan bu şık bahçe oturma grubunun fiyatı ise 3.299,00 TL olarak belirlenmiş.

Koçtaş Bahçe Köşe Takımları

Oturma odalarında köşe takımı kullanan ve aynı konforu bahçelerinde de isteyenler içinse Paris Corner Bahçe Oturma Seti ideal bir tercih olacaktır. Toplamda 8 kişilik olan bu takım masası ve pufları dahil 4.899,00 TL fiyatla sizleri Koçtaş mağazalarında bekliyor.

Balkon yada bahçelerinde bu tarz bir oturma grubu arayan okurlarımız için önerebileceğimiz bir diğer bahçe köşe takımı ise Rosalie Köşe Set arkadaşlar. Antrasit renginde ki bu köşe takımının fiyatı ise 2.999,00 TL olarak görünüyor.

Koçtaş Bahçe Masa Sandalye Takımları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi mağazanın ürün gamında bir çok farklı ürün var. Masa ve sandalye setlerinde de durum böyle. Örneğin Akasya ağacından üretilmiş 4 Kişilik Jamiryo Ahşap Yemek Seti 2.299,00 TL fiyat etiketine sahip.

Ancak ahşap yerine rattan tercih eden ve daha kalabalık ailelere sahip okurlarımız için de Rainbow Toronto Starlux Napoli Rattan Koltuk Seti ideal bir seçim olacaktır. 80×140 Camsız Masası ve 6 Adet adet sandalyesi ile bu takımın fiyatı ise 4.199,00 Liradan 3.199,00 Liraya düşmüş durumda.

Bahçeleri yada geniş balkonları olmasa da küçük balkonlarında bahçe keyfi yaşamak isteyen binbirdekor.com takipçileri için harika bir ürün olan Blooma Virgina Bistro Katlanabilir Bahçe Mobilyası Seti ise sadece 669,90 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Koçtaş Kampanyalı Bahçe Balkon Takımları

Yukarıda sizler için Koçtaş’ın bir kaç ürününe göz attık. Fakat Koçtaş bahçe balkon kampanyaları dahilinde daha bir çok bahçe ürününde oldukça dişe dokunur indirimler var.  Dolayısı ile hem yukarıda incelediğimiz ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de diğer indirimli Koçtaş bahçe ve balkon mobilyalarına göz atmak için Koçtaş Bahçe Mobilyaları resmi kategorisini de bir an evvel ziyaret etmenizi öneririz. Zira bahçeniz veya güzel bir balkonunuz var ise Koçtaş bahçe mobilyaları indirimlerini kaçırmanızı istemeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir