6 Metrekare Halı Modelleri ve Fiyatları 2024 Markaları ile

En Yeni Halı Modelleri ile Binbirdekor.com

Sizler için en güzel, en yeni, en kaliteli ve tabii ki bütçelerinize uygun en ucuz halı modelleri ve dolayısı ile ucuz halı fiyatları bulmak adına sıkı bir araştırma yapmaya devam ediyoruz arkadaşlar. Bu konu da son olarak Kaşmir halı modelleri ve Saray halı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise çok özel bir ebatla huzurlarınızdayız. Özellikle geniş salonları için yada kısacası salon için halı aramakta olan takipçilerimiz için 6 metrekare halı ölçüleri ve 6 metrekare halı fiyatı araştırmasına giriyoruz. Farklı halı markaları ve üreticilerinin bu ebattaki en yeni halı modellerini mercek altına alıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar salonunuza bir halı almak niyetinde iseniz burada ki halılara mutlaka göz atmanızı öneririz.

Merinos 6 Metrekare Halı Modelleri ve Fiyatları

Yeni yıla birbirinden güzel koleksiyonlar ile merhaba diyen Merinos halının hemen tüm modellerinde bu ebatta bir halı var. Efendim merinos halı 6m2 fiyatlarına gelecek olursak bu ebatların geneli tüm koleksiyonlarda 2.500,00 TL ile 5.000,00 TL olarak belirlenmiş. Mesela üst resimde gördüğünüz markanın en yeni koleksiyonu Rodin serisinin bu ebattaki bir seçeneği için 4.492,00 TL ödemeniz gerekiyor.

6 Metrekare Halı Saray Halı Modelleri

Saray Halı’da ise fiyatlar daha uygun görünüyor. Mesela markanın Anadolu motifleri ile süslenmiş yeni modeli Uşak koleksiyonunda saray halı fiyatları 6 metrekare için 1.250,00 TL olarak belirlenmiş. Saray Halı’nın tüm koleksiyonlarında da 6 m² halılar için fiyat aralıkları bu şekilde.

Kaşmir Halı 6 Metrekare Fiyatları

Kaşmir Halı geçirdiği değişimle birlikte ürün gamına bir çok yeni ürün ekledi ki bunlar birbirinden çok farklı halılar. Dolayısı ile ortaya geniş bir fiyat yelpazesi çıkmış durumda. Bu duruma göre en düşük halı fiyatları 1.600,00 TL civarında markanın en yüksek fiyatlı 6 metrekare halıları ise Viskon Premium serisinde bulunuyor. Bu halıların fiyatı ise 3.999,00 TL olarak belirlenmiş.

Sanat Halı 6 M² Fiyatları

Muhtemelen en özgün desenlere sahip ve dolayısı ile en sevilen halı markaları arasında yer alan Sanat Halı’nın 6 m² halı fiyatları 2.000,00 TL ile 3.000,00TL aralığında. Resmini gördüğünüz markanın yeni serilerinden biri olan Oasis modelinin salon halısı üzerinde 3.594,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Artemis Halı 6 Metrekare Fiyatları

Sıradışı çizgileri ve inanılmaz renk tonları bir araya getirmeyi başaran Artemis Halı’da fiyatların biraz yukarıda olduğunu görüyoruz. Çünkü en düşük rakam 3.700 TL civarında. Mesela üst resimde gördüğünüz markanın yeni koleksiyonlarında biri olan Vintage serisinin 6 M² salon halısı üzerinde 5.305,00 TL gibi ağır bir fiyat etiket taşıyor.

6 Metrekare Fiyatları Royal Halı

Modern halı modelleri arayanların en çok tercih ettiği markalardan biri olan Royal Halı’nın en yeni koleksiyonu olan Babil serisinde ise fiyatların son derece makul, hatta süper olduğunu düşünüyoruz. Normalde 200X290 cm ebatında ki Babil serisi halı 5411,00 TL gibi bir rakamla satışa sunuluyor.

Padişah Halı 6 Metrekare Fiyatları

Efendim son olarak inceleyeceğimiz halı markamız Padişah Halı. Marka ürün gamına yeni bir koleksiyon ekledi. Hakikaten harika bir seri bu. Paris isimli bu yeni koleksiyonda 6 m² halı fiyatı 2.668,00 TL olarak görünüyor. Markanın diğer yeni koleksiyonlarında da aşağı yukarı fiyatlar bu şekilde. Sizce de bu tür bir halı için bu rakam çok iyi değil mi ?..

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar markaların kampanya ve indirimleri ile fiyat politikalarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bu nedenle en doğru ve güncel fiyat bilgileri için bu markaların satış noktalarına uğramanızı veya internet sitelerini incelemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir