Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024 Koleksiyonları

Salon Halıları 2024 En Güzel Modeller

2024 Halı modelleri ve fiyatları binbirdekor.com sayfalarında detaylı olarak incelenmeye devam ederken, bu incelemelerimizle sizler için, hem kaliteli, hem şık halılar bulmaya ve tabi ki ucuz Halı fiyatları yakalamaya çalışıyoruz. Halı markaları ve üreticilerinin ürünlerine sürekli olarak göz atarak en yeni ürünleri sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda daha önce, Merinos Halı Modelleri başta olmak üzere, Kaşmir Halı Modelleri ve Saray Halı Modelleri en yeni koleksiyonları ile sayfalarımıza konuk olmuş, fiyatları, desenleri ve halı kampanyaları ile birlikte detaylı olarak incelenmişti. Ayrıca modern Halı modelleri de modern dekorasyon tarzlarında hoşlanan okurlarımızın beğenilerine sunulmuştu.

Salon Halı Modelleri 2024 Markaların En Son Serileri

Bu sayfamızda ise avangart ve klasik halı modellerine şu sıralar salon dekorasyonunu yenileyen okurlarımız için Salon Halıları kategorisi altında incelemeye alıyoruz. Salonunuz için en güzel halı desen ve renklerini bulmak adına başta, Merinos, saray, kaşmir ve sanat halı gibi ülkemizin halı sektöründe ki lider markalarının en güzel salon halılarını incelemeye alıyoruz. tabi ki fiyatları ve görselleri ile birlikte.

Merinos Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Salon halısı deyince ilk olarak akla 6 m² halı modelleri geliyor. Sonuçta salonlar evlerimizin en geniş alanları. Merinos ise bu konu da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ancak bu yelpaze içerisinde en çok göze çarpan koleksiyon ise salonlarınıza çok yakışacağını düşündüğümüz Jawa serisi olsa gerek. Üst tarafta koleksiyonun en güzel modellerinden birini gördüğünüz bu koleksiyonunun fiyatına gelecek olursak, Merinos halı modelleri 6 metrekare fiyatları içerisinde Jawa serisi 4.161,00 TL olarak belirlenmiş.

Saray Halı Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Salon Halısı bakınıp da Saray Halı gibi devasa bir markaya da göz atmamak olmazdı. Üstelik bu markanın en güzel salon halılarını sergilediği Tyro serisi varken, Saray Halı salon halılarını incelememek haksızlık olurdu. Evet üst tarafta resmini gördüğünüz Tyro serisine ait modellerden biri. Koleksiyon içerisinde dantel desenlere sahip halılarda olmak üzere salonunuza yaraşır daha bir çok model var. Koleksiyonun Saray Halı Modelleri 6 metrekare fiyatları içerisinde tavsiye edilen satış fiyatı ise 2.980,80 TL olarak görünüyor. 

Kaşmir Halı Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Kaşmir Halı geçtiğimiz yıldan itibaren adeta salonlar için çalışıyor. Evet daha önce incelediğimiz Kaşmir koridor halı modelleri ve Kaşmir yatak odası halı modelleri de çok güzeldi ama yeni sezon Kaşmir Halı 6 m2 salon halıları kesinlikle görülmeye değer nitelikte. Özellikle de Viskon Premium Pamira modeli tek kelime ile salonlarınız için biçilmiş kaftan niteliğinde… Koleksiyonun salon halısı fiyatı ise şu sıralar indirimli olarak 3.999,00 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.

Sanat Halı Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Salon halı modeller incelerken Sanat Halı’ya ayrı bir paragraf açmak gerektiğini düşündük. Zira bu markanın halıya, özellikle de salon gibi lüks alanların halı anlayışına bakış açısı çok farklı. Bu durumun en bariz kanıtı ise yine üst tarafta en güzel modellerinden biri olan ve Sanat Halı Doku serisine ait Oasis serisi olabilir. Ürünün Sanat Halı 6 m2 fiyat listesinde belirlenen fiyatı ise 3.053,90 TL olarak belirlenmiş. (Sanat Halı da salonlarınız için daha bir çok farklı ve şık model var. Bu modellere de göz atmak için link üzerinden Sanat Halı Modelleri resmi sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.)

Salon Halıları 6 m2 Modelleri Fiyatları Kampanyaları 2024

Elbette yukarıda halı markalarına ait sunduğumuz bu halıların fiyatları bu halı markalarının fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle lütfen bu halıları daha yakından incelemek ve güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olmak adına sizlere en yakın satış noktalarına bizzat uğrayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir