Bellona Genç Odası Takımları Fiyatları 2024 Kampanyaları

2024 Genç Odası Modelleri

En yeni ve en güzel genç odası takımları bulmak adına mobilya markalarının vitrine çıkardığı son ürünlere göz atmaya devam ediyoruz. Tabi ki en ucuz genç odası fiyatları hakkında da sizleri bilgilendirmek adına bu markaların kampanyalarına göz atıyoruz arkadaşlar. Son olarak İstikbal Genç Odası takımları başta olmak üzere, Doğtaş genç Odası ve Alfemo Genç Odası modellerini incelemiştik. Detaylı incelemelerimiz sadece mobilya markaları ile sınırlı kalmadı elbette. Yapı market ürünlerine göz attık. Mesela Ikea genç odası modellerini sizlerle paylaştık. E-ticaret sitelerinin ürünlerini de inceledik. Vivense genç odası takımları gibi. Sadece bebek, çocuk ve genç odası üreten önemli markaları da atlamadık ki bu konu da Çilek genç odası modellerine özel ve ayrı bir parantez açtık.

Bellona Modelleri ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızın konuğu ise geçtiğimiz yıllarda, Bellona Belissa Genç Odası ve Bellona Vienza Genç Odası gibi ürünlerle zirveye çıkan Bellona. Markanın vitrinlerine henüz çıkardığı, 4 yeni genç odası takımını inceliyoruz. Menty, Montes, Sandy ve Newtwork genç odası takımlarından meydana gelen Bellona yeni genç odası koleksiyonunu fiyatları, özellikleri ve görselleri ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunuyoruz.

Bellona Network Genç Odası

Farklı renkleri harmanlamayı çok seven Bellona tasarımcıları Network genç odası takımında meşe, fildişi ve siyah gibi aykırı renkleri bir arada kullanmışlar. Metal konik ayaklara sahip şık çalışma masası ise işlevsel özellikleri ile ön plana çıkıyor. Zira masada özel depolama alanları, metal notluk, mıknatıslı rozet tutucu, usb port, metal dosyalık gibi hayatı kolaylaştıran özellikler var. Ayrıca metal dosyalık üzerine dokunmatik olarak dizayn edilen gün ışığı renginde üç kademeli LED aydınlatma sistemi de zekice tasarlanmış. Takımın 3 kapaklı gardırop seçeneğinin fiyatı normalde 13.270,00 TL. Fakat Bellona genç odası kampanyaları dahilinde bu takımı 10.614,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Bellona Menty Genç Odası

İki kardeş genç odası takımları hakkında verebileceğimiz en güzel örneklerden biri Menty genç odası. Takım direk olarak bir odayı iki kardeşe bölüştürmek zorunda kalan aileler için tasarlanmış. Dolayısı ile Bellona ranza modelleri arasında yer alan takım Fildişi-yeşil ve fildişi-pembe renk opsiyonları ile satışa sunuluyor. Takım şık görünümünün yanında, USB aparatı, kalemlik, okuma lambası ve raflı bölmelerden oluşan çalışma masası ile de kullanışlı bir ürün olarak görünüyor. Menty genç odası takımı henüz yeni bir takım olmasına rağmen Bellona genç odası kampanyaları dahilinde. Takımın kompakt ranza, şifonyer ve sürgü kapaklı gardıroptan oluşan modelinin fiyatı 18.564,00 TL. Fakat kampanyalar dahilinde bu seçenek 14.850,00 TL fiyatla sizleri Bellona mağazalarında bekliyor.

Bellona Sandy Genç Odası

Genç kızlar için özel olarak tasarlanmış rüya gibi bir takım Sandy. Sihirli bir tasarıma sahip kulp detayları ilk bakışta dikkat çekiyor. Kapitone detaylı karyola başlığı ve lükens ayak tasarımları bu masalsı genç odasını büyüleyici bir şekilde tamamlıyor. Karyola başlığında ki cibinlik ise prensesler için yine özel bir detay. Takımın 3 kapaklı gardırop, şifonyer, komodin, karyola ve çalışma masasından meydana gelen modeli ise 12.378,00 Liradan 9.901,00 Liraya düşmüş durumda.

Bellona Montes Genç Odası

Markanın ürün gamına eklenen en yeni genç odası Montes. Ladin ve meşe renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takım ilhamını özgür eğitim bilimi Montessori felsefesinden almış. Bu felsefe ise oyun alanları ile çocukların kaliteli ve keyifli vakit geçirmesine ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Eğlenceli çatı teması ise bu felsefenin belirgin bir vurgusu olarak görünüyor. Bu farklı takımın fiyatı ise Bellona fiyat listesi üzerinde 16.256,00 TL olarak görünüyor. Fakat 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, karyola, şifonyer ve komodinden meydana gelen takımı şu sıralar 13.004,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Bellona Genç Odası Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için markanın genç odası ürün gamında en son eklenen en yeni genç odası takımlarını inceledik ve fiyatları hakkında sizlere bilgi verdik. Fakat bu verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Bellona fiyat politikalarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Dolayısı ile hem beğendiğiniz genç odası takımının daha detaylı görsellerini incelemek, hem de bu genç odası takımlarının güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olmak adına Bellona Genç Odası kategorisini de verdiğimiz linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir