2024 Banyo Fayans Modelleri ile Kütahya Seramik Katalog

2024 Banyo Seramik ve Fayans Modelleri

Banyo dekorasyonlarını yenileyen okurlarımız adına seramik markaları ve üreticilerinin en yeni banyo fayans modellerine göz atmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda daha önce Çanakkale Seramik ve Seramiksan markaları ile Yurtbay Seramik 2024 modellerine göz atmıştık. Tabi konu banyo dekorasyonu gibi hassasiyet isteyince sadece markalar ile de sınırlı kalmadık. Mesela özellikle çok merak edilen küçük banyoda fayans seçimi hakkında bilgiler verdik. Bunun yanında sizlere fikir vermek adına Döşenmiş Banyo Fayans Modelleri başlıklı makalemizde işinize çok yarayacak uygulama örnekleri sunduk. Yine Resimli banyo fayans modelleri de sizler için binbirdekor.com sayfalarında yerini aldı.

Kütahya Seramik Banyo Modelleri 2024

Bu sayfamıza ise ülkemizin en önemli seramik tedarikçilerinden biri olan Kütahya Seramik konuk oluyor. Bu devasa markanın 2024 yılının hemen başlarında vitrinlerine çıkan, her biri diğerinden daha güzel, Alkazar, Atlantis, Arven ve Paradiso koleksiyonlarını beğenilerinize sunuyoruz.

Kütahya Seramik Mermer Desenli Fayans Modelleri

Epeyce bir zamandır banyo dekorasyonunu yenilemeyi düşünen dolayısı ile araştırma yapan okurlarımız bilirler. Son yıllarda banyolarda mermer desenli seramikler trend halinde. Bu nedenle bir çok seramik üreticisi ürün gamına en bir – iki mermer desenli koleksiyon ekliyor ki Kütahya seramik de bu rakam daha fazla. Mesela okyanus akıntılarının hayat bulduğu yüzey efektlerini banyolarınıza taşıyan Atlantis serisi. Mat Beyaz, Antrasit ve Vizon gibi şık renk seçenekleri bulunan koleksiyonun 120X240 cm ve 60X120 cm ebat alternatifleri var.

Mermer Desenli Banyo Seramikleri ile Kütahya

Yukarıda da vurguladığımız gibi Kütahya Seramik yeni sezon banyo koleksiyonunda bir çok mermer desenli fayans modeli var. Bunlardan biri de Arven serisi. Doğal mermerin muhteşem desenlerinin parlak bir kontrastla yansıtıldığı bu koleksiyon, şık ve estetik çizgisi ile banyolarınıza tamamen farklı bir boyut kazandırıyor. Koleksiyonda ki tek ebat seçeneği ise 60X120 cm.

Kütahya Seramik Mermer Görünümlü Fayans

Madem mermer desenli seramikler çok moda hemen Kütahya Seramik ürün grubunda çok tutulan fayans seramik modellerinden birini daha paylaşalım. Yine mermer desenlerine sahip Paradiso koleksiyonu. Sadece antrasit renk alternatifi ile vitrine çıkan Parlak Nano özellikli koleksiyonda ise tek ebat alternatifi 120X240 cm.

En Güzel Banyo Fayans Modelleri Kütahya

Muhtemelen sadece içerisinde bulunduğumuz 2024 yılına değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracağını düşündüğümüz Alavya serisi beyaz yüzeyinde dans eden siyah çizgileriyle mermer şıklığını banyolara taşıyor. Banyolarında alışılagelmiş mermer desenleri yerine daha farklı bir şeyler görmek isteyenler için önerebileceğimiz bu koleksiyonun ebatı ise 120X240 cm.

Lüks Banyo Fayans Modelleri ile Kütahya Seramik

Mermerin soğukluğundan hoşlanmasa da lüks bir banyo dekorasyonunda mermer desenlerinin etkisinin farkında olan okurlarımız için de Kütahya seramik kataloğunda göze çarpan ürünler var. Ki o ürünlerin başında Alkazar koleksiyonu geliyor. Siyah mermer zarafetinin rölyefli dekorlarla harmanlandığı bu şahane koleksiyon, aynı zamanda markanın en tutulan seramik modelleri arasında yer alıyor. Koleksiyonun tek handikabı ise sadece 60X60 cm ebat alternatifine sahip olması.

Banyo Fayans Modelleri 2024 NG Kütahya Seramik

Yukarıda sizler için Kütahya Seramik 60×120 ve 120X240 cm ebatlarında ki en yeni banyo koleksiyonlarından örnekler sunduk. Özellikle markanın çok tutulan mermer desenli seramiklerini ele aldık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki markanın ürün gamında daha bir çok farklı renk ve desen seçeneğine sahip banyo seramik ve fayans modeli var. Dolayısı ile markanın diğer koleksiyonlarına da Kütahya Seramik Banyo Fayans Modelleri resmi kategorisinden linke tıklayarak göz atmanızı tavsiye ederiz.

“2024 Banyo Fayans Modelleri ile Kütahya Seramik Katalog” Konusunda 3 Yorum Var

  1. Abi harikalar tek kelimeyle. Sayfadan çıkasım gelmedi inan bana. Ama bunlar var ya acayip pahalıdır ha benden söylemesi.

  2. Kütahya seramik yeni modellerinde resmen abartmış. Eğer buradaki resimler gerçekten bu markaya aitse rakiplerini resmen ezmiş diyorum başka bişey demiyorum.

    1. Sayfa içerisinde ki resimler gerçekten NG Kütahya Seramik markasına ait Ulaş kardeşim. Buna emin olabilirsin… Zaten alt tarafta resmi sayfa linkini de vermişiz. Kontrol edebilirsin 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir