Kelebek Mobilya Koltuk Takımları Fiyatları 2024 Kampanya

2024 Koltuk Takımı Modelleri Fiyatları

Evlilik hazırlığı içerisinde olanlar ve koltuk takımlarını yenileyenler için kapsamlı piyasa    araştırmalarına devam ediyoruz. Bu konu da son olarak Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise Bellona koltuk takımı ve İstikbal koltuk takımı fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Elbette sadece markalara göz atmakla kalmadık. En çok tercih edilen koltuk takımları ve 2024 koltuk renkleri gibi konularda sizlere ipuçları da verdik. Dilerseniz bu linkler üzerinden bahsi geçen bu ürünlere ve konularımıza da göz atabilirsiniz. Bu sayfamızda ise sizler için hem kaliteli, hem şık, hem de ucuz koltuk takımı modelleri aramaya devam ediyoruz.

Kelebek Mobilya Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızın konuğu başlıktan da anlayacağınız üzere Kelebek Mobilya. Geçtiğimiz yıla Kelebek Mobilya Lidya koltuk takımı başta olmak üzere, Kelebek Anteros koltuk takımı ve Kelebek Oasis koltuk takımı gibi modelleri ile damgasını vuran markanın merakla beklenen yeni ürünlerini mercek altına alıyoruz.  Bu yepyeni koltuk takımlarını görselleri, özellikleri ve Kelebek Mobilya Fiyat listesi üzerinden fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile şu sıralar nasıl bir koltuk takımı alacağınıza karar veremediyseniz burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Kelebek Mobilya Proda Koltuk Takımı

Modern hatları ile son derece uyumlu, trend renklerde ki keten, kadife ve desenli kumaşıyla zamansız bir tasarıma sahip olan Proda markanın en yeni ürünleri arasında yer alıyor. Kapitone dikiş ve deri kumaş kaplı zarif ayak detayları ile göz dolduran takım şıklığının yanında sırt kaydırma yatak mekanizması ile evinize işlevsellik de getiriyor. Üstelik bu şahane takım şu sıralar Kelebek Mobilya kampanyaları dahilinde. Zira bir adet tekli koltuk, bir adet ikili koltuk ve bir adette üçlü koltuktan oluşan takımın fiyatı 24.223,00 Liradan 13.296,00 Liraya kadar düşmüş durumda.

Kelebek Mobilya Nordic Koltuk Takımı

Adı üzerinde sadeliği ve işlevselliği İskandinav tarzını Kelebek tasarım kodlarıyla bütünleştiren bir takım Nordic. Basit ve doğal konforu, dengeli renk tonları ile sofistike bir görünüme sahip olan takımda keten ve deri kumaş kombini kullanılmış. İskandinav tarzlarında olması gerektiği gibi üçlü ve ikili koltuklarındaki ters makas yatak mekanizmasıyla fonksiyonellik kazandırılan takım, koldan inen özel ceviz yüzey ayak tasarımı ise İskandinav tarzının natürel sıcaklığını vurguluyor. Takımın üçlü koltuk, ikili koltuk ve tekli koltuktan oluşan seçeneği normalde 21.800,00 TL. Fakat Kelebek Mobilya koltuk takımı kampanyaları dahilinde bu takımı 12.495,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Kelebek Mobilya Lionel Koltuk Takımı

İskandinav sitili olmasa da basit, sade ve şık denilince Kelebek yeni koltuk takımlarından biri olan Lionel serisinden bahsetmemek olmaz. Zira takım ilk bakışta minimal çizgilerle karakterize edilen renklerin son derece dengeli kullanımı ile göze çarpıyor. Başrolde yer alan dokulu beyaz, siyah ayak ve gold detay renkleri ise tek kelime ile harika. Takımın yatak olma özelliğinin yanında sırt kısmının çevir yat yüzeyinin adeta bir sehpa olması da ürünün en güzel konfor özelliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Takımın üçlü, ikili ve tekli koltuktan meydana gelen fiyatı her ne kadar 17.075,00 TL olsa da şu sıralar bu ürünü kampanya dahilinde 9.995,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Kelebek Mobilya Marien Koltuk Takımı

Kelebek Chesterfield koltuk takımı modelleri geçtiğimiz yıl çok ilgi görmüştü. Marka yeni yılda bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve ürün gamına böyle bir ürün ekledi. Fakat yeni modeli Marien de klasik Chesterfield stiline yeni bir yorum getirdiğini görüyoruz. Takım bu tarzda olması gerektiği gibi yine düğme kapitone ve dikey kapitone uygulamaları ile dikkat çekiyor. Ancak tam anlamı ile klasik Chesterfield tarzında değil. Daha çok modern ve klasiğin bir araya getirildiği bir takım. Üstelik yatak olabilme özelliği de mevcut. Takımın fiyatına gelecek olursak normalde üçlü, ikili ve tekli koltuktan oluşan Marien koltuk takımının fiyatı 15.398,00 TL. İndirimli fiyatı ise 9.390,00 TL olarak belirlenmiş.

Kelebek Mobilya Viente Koltuk Takımı

Kelebek Mobilya yeni yıl kreasyonunun basit ve estetik tasarımlara dayandığının en güzel kanıtlarından biri Viente koltuk takımı. Yine yalın şıklığını üstün fonksiyonel özelliklerle buluşturan takım, özel ayak tasarımı, zengin kumaş ve kırlent uygulamaları ile görsel detayları ile dikkat çekiyor. Üçlü ve ikili modüllerindeki ters makas yatak mekanizması ile konforlu bir yatağa dönüşen takım aynı zamanda işlevselliği ile de göz dolduruyor. Takımın üçlü, ikili ve tekli koltuktan meydana gelen alternatifi üzerinde 15.407,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Kampanyalı yeni fiyat etiketi ise 9.395,00 TL olarak görünüyor.

Kelebek Mobilya Kampanya ve İndirimleri Kaçırılmaz !..

Yukarıda sizler için en yeni Kelebek Mobilya oturma grubu modellerini fiyatları ile birlikte mercek altına aldık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına ve kampanyaların sona ermesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de markanın diğer ürünlerine göz atmak adına Kelebek Mobilya Koltuk Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“Kelebek Mobilya Koltuk Takımları Fiyatları 2024 Kampanya” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Ya artık kelebek mobilya üretim yapıyomu. Ben kapandı zannetmiştim ve anne baba evimde bu markanın mobilyaları ile büyüdüğüm için çok üzülmüştüm. Biraz daha reklam yapmaları gerek o zaman…

    1. Merhaba Esin Neredeyse Cumhuriyet tarihimizle aynı yaşta olan bu markanın kapanması biraz zor görünüyor. İnşallah kapanmaz da. Reklam konusuna gelecek olursak gayet sağlam reklam verdiklerini düşünüyorum. “Bir Yere Dokunur, He Yere Dokunur Kelebek” cıngılından hatırlayacağınızı umuyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir