Tekzen Hazır Mutfak Modelleri Fiyatları 2024 İnceleme

Yeni Model Mutfak Dolabı Modelleri 2024

Mutfaklarını yenilemeyi düşünen okurlarımız için mutfak dolabı modelleri aramaya mutfak maliyeti araştırmaya devam ediyoruz. Bu konu da son olarak ortalama mutfak dolabı maliyeti verebilmek adına çeşitli marangoz mutfak dolabı fiyatları paylaşmıştık. Tabi sadece marangoz yapımı mutfaklar değil, hazır mutfaklarda konuk oldu sayfalarımıza. Mesela Kelebek Mutfak gibi, Lindeadecor Mutfak gibi, İntema Mutfak gibi hazır mutfak markaları üreticilerinin 2024 model mutfaklarına göz attık. Yapı marketleri de gezdik elbette. Zira bu marketler de oldukça ucuz mutfak dolapları var. Örneğin geçtiğimiz günlerde Koçtaş mutfak dolapları ve Bauhaus hazır mutfak modellerini beğenilerinize sunduk. Daha öncesinde ise IKEA mutfak dolabı ve Praktiker hazır mutfak fiyatları hakkında sizleri bilgilendirdik.

Tekzen Mutfak Modelleri ve Fiyatları

Bu sayfamızda ise bir başka yapı marketin reyonlarını ziyaret ediyoruz. Yerli ve milli yapı marketlerimizden Tekzen’in mutfak reyonuna uğruyor ve marketin en yeni mutfaklarını sizler için inceliyoruz. Çünkü Tekzen’de hemen her bütçeye ve her ihtiyaca hitab eden bir kaç farklı mutfak modeli var. Bu nedenle burada ki mutfaklara mutlaka göz atmanızı öneririz. Hele de kısıtlı bir bütçeye sahipseniz ; )

Küçük Mutfak Dolabı Modelleri Tekzen

Dar bir mutfağa, dolayısı ile küçük bir mutfak dolabına ihtiyacı olan okurlarımız için ilk olarak mağazanın “Studio Mutfak 200 cm Beyaz Tezgah” olarak adlandırdığı mutfak modelini inceleyelim. Efendim mutfak isminde de belirtildiği üzere 2 metre genişliğe sahip. Yalnız bu genişlik sadece üst dolap için geçerli. Bu hazır mutfağın alt dolabı ise bulaşık makinesi yada fırın gibi beyaz eşyalar için 140 cm olarak tasarlanmış. Aynı zamanda Tekzen’in en ucuz mutfak dolapları arasında yer alan bu dolabın fiyatı ise 1.299,00 TL olarak belirlenmiş.

Kullanışlı Mutfak Dolapları ile Tekzen

Basit tasarımı ile hem kullanım kolaylığı sunan, hem de fiyat olarak en uygun Tekzen mutfak dolaplarından ikincisi ise Beyaz İnci olarak geçen Ka1000 Stüdyo Mutfak Dolabı arkadaşlar. Yine üst tarafta incelediğimiz mutfak gibi üst 200 cm, alt dolap ise 140 cm ebatında olan bu dolabın fiyatı ise 1.699,00 TL olarak belirlenmiş.

En Çok Tercih Edilen Mutfak Dolapları Tekzen

Yukarı da Tekzen’in genel olarak küçük mutfaklar için tasarlanmış, uygun fiyatlı mutfak dolaplarına göz attık. Ancak daha geniş yada standart ölçülere sahip mutfaklar için de alternatifler var bu markette. Mesela “Standart Mutfak 260 cm Beyaz Meşe” modeli. Gerek geniş ölçüsü, gerek şık tasarımı gerekse fiyat ile ürün markanın en çok satılan mutfakları arasında yer alıyor. Ürün üzerinde 1.999,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Ucuz Mutfak Dolapları ve Fiyatları 2024

Konu girişinde de bahsettiğimiz gibi Tekzen’de farklı ihtiyaçlara göre farklı mutfaklar bulunuyor. Mesela şimdi inceleyeceğimiz “Ka1000 Standart Mutfak Dolabı” 200 cm ile 260 cm arasında kalan ebatlara sahip mutfaklar için ideal bir seçenek. Meşe-Parlak Beyaz renk kombinasyonuna sahip  240 cm ebatında bu mutfağın fiyatı da hiç fena değil. Hatta yukarıda ki 200 cm modellerle karşılaştırdığınızda ürünün 2.099,00 TL olan fiyatının daha uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Siyah İnci Mutfak Tekzen

Marketin son mutfak modeli ise “Tekzen Home Standart Mutfak Dolabı” olarak adlandırılan, fakat Tekzen Siyah İnci Mutfak dolabı olarak bilinen model efendim. Siyah Beyaz renk konfigürasyonu ve oldukça modern tasarımı ile göz çarpan bu mutfağın üst dolabı 260 cm, alt dolabı ise 200 cm olarak tasarlanmış. Ürünün fiyatı ise 2.199,00 TL olarak belirlenmiş.

Tekzen Hazır Mutfak Kampanyaları 2024

Tekzen reyonlarında ki mutfakları fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Ancak bilmenizi isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde marketin fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem bu mutfakların daha farklı görsellerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına, Tekzen Mutfak Dolabı Modelleri resmi web sayfasını linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“Tekzen Hazır Mutfak Modelleri Fiyatları 2024 İnceleme” Konusunda 4 Yorum Var

    1. Merhaba kaygılarınızı anlıyoruz. Fiyatların bu şekilde olması insanları ürkütüyor doğal olarak. Ancak bizler yine de ürünü satın almadan mağazada görmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir