Doğtaş Yemek Odası Takımları Fiyatları 2024 İnceleme

Yemek Odası Modelleri 2024

Yeni çıkan yemek odası takımlarını incelemeye devam ediyoruz. Marka marka model model en yeni takımlarını binbirdekor.com sayfalarında sizlerle buluşturuyoruz. Bundan kısa bir zaman önce Bellona yemek odası ve İstikbal yemek odası takımlarını özellikleri ve kampanyalı fiyatları ile birlikte incelemiştik. Daha öncesinde ise Kelebek yemek odası ve Enza yemek odası takımları sayfalarımıza konuk oldular. Dilerseniz linklere tıklayarak bu ürünlere de göz atabilirsiniz. Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıla Doğtaş Larina yemek odası ve Doğtaş Gold yemek odası takımları ile damgasını vuran Doğtaş konuk oluyor. Sizler için markanın 2024 yemek odası takımlarını fiyat, özellik ve görselleri ile birlikte detaylı bir şekilde incelemeye alıyoruz.

Modern Yemek Odası Takımları ve Fiyatları Doğtaş

Kaliteli ürünleri, sıradışı  tasarımları ve son derece şık ürünleri ile gönüllere taht kuran Doğtaş yemek odası ürün gamını güncelledi. Markanın bu ürün grubuna yeni eklediği Mayer, Clara, Arora ve Nova yemek odası takımları ise kesinlikle görülmeye değer nitelikte. Bu nedenle konuklarınıza şık ve kullanışlı bir yemek odasında bir ziyafet vermek istiyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Doğtaş Mayer Yemek Odası

Markanın yemek odası ürün gamına eklediği son ürün olan Mayer aslında son derece sade ve basit bir takım. Mayer serisi mat beyaz ve meşe renginden oluşan dingin renk konfigürasyonu ile öne çıkıyor. Bu renkler takımın sade tasarımı ile bir araya gelince göz yormayan, adeta dinlendiren bir kontrast ortaya çıkarıyor. Takımın fiyatlarına gelecek olursak… Efendim vitrin, 6 adet sandalye, açılır yemek masası ve konsol ve aynadan meydana gelen Mayer yemek odası takımının fiyatı normalde 13.788,00 TL. Fakat bu fiyat Doğtaş yemek odası kampanyaları dahilinde 9.655,00 Liraya kadar düşüyor.

Doğtaş Clara Yemek Odası

Naturel renk tonlarının en güzelleri ile tasarlanan Clara serisi yemek odası takımı, geçmişin izlerini modern çizgilerle buluşturuyor. Yuvarlak kulp ve ayna detaylarıyla son yılların dekorasyon trendleri arasında liste başı olan Retro tarzına tatlı göndermelerde bulunan takım, bronz metal kulplarındaki deri detaylar ile göze çarpıyor. Takımın, 6 adet sandalye, açılır yemek masası, konsol ve aynadan oluşan seçeneği 14.566,00 TL. Ancak yine indirimler sayesinde bu takımı 8.850,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Doğtaş Arora Yemek Odası

Huzurlarınızda markanın en yeni yemek odası takımlarından biri olan Arora. Özellikle mermer ve tekstil desenleri ile harmanlanan yüzeyleri sayesinde bu ürün markanın en çok tutulan yemek odaları arasında liste başı olacak gibi görünüyor. Hele kapitone desenli özel sandalye tasarımları ise görülmeye değer nitelikte. Üstelik bu yeni takımda kampanya dahilinde. Zira takımın 6 adet kapitone sandalye, açılır mermer desenli masa, konsol ve konsol aynasından oluşan fiyatı normalde 15.748,00 TL. Ancak indirimlerle bu takım şu sıralar 11.775,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Doğtaş Brita Yemek Odası

Gelelim Doğtaş’ın en yeni yemek odası takımı olan Brita serisine… Efendim bu yeni takım markanın rakiplerini kıskançlıktan çatlatacak nitelikte. Çünkü takımda son derece cesur bir renk ve desen konfigürasyonu bir araya getirilmiş. Keten, traverten, meşe ve açık krem renklerinin bir araya getirildiği bu takım sadece 2024 yılına değil önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak nitelikte. Üstelik bu son model yemek odası takımı da Doğtaş kampanyaları arasında yer alıyor. Takımın, konsol, 2 adet sandalye, 1 adet ikili puf, açılır yemek masasından meydana gelen fiyatı 19.255 TL. Fakat bu takımda kampanyalar dahilinde 13.480 TL fiyatla sizleri Doğtaş mağazalarında bekliyor.

Doğtaş Yemek Odası Takımları Kampanyaları Fiyatları

Yukarıda sizler için Doğtaş’ın en yeni yemek odası takımlarını görselleri, özellikleri ve fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem markanın daha farklı ürünlerine göz atmak, hem de burada gördüğünüz yemek odası takımlarının güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Doğtaş Yemek Odası Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir